Mission

Dear Visitors,

A Tv-ben láttam egy kisfiút, aki már 43 kemoterápiát kapott, és még legalább 3-t fog kapni. Miközben tehetetlenül feküdt a kórházi ágyon, a karjába be volt kötve az infúzió, és kapta az újabb kezelést. Az anyukája az ágya mellett állt és simogatta a lábát. Szomorúság költözött a szívembe, szörnyű látvány, hogy egy kisgyerek a kórházi ágyban van, ahelyett hogy a barátaival önfeledten játszana. Tehetetlenséget éreztem, ugyanúgy, mint 20 éve, amikor 2 barátomnál rákbetegséget diagnosztizáltak. 5 éve viszont nekem volt olyan súlyos könyöktörésem, úgy tűnt, hogy protézist kapok, de sikerült meggyógyítanom magam. A 2 barátom is meggyógyult, 20 éve tünetmentesen élnek.
Összefüggéseket találtam a barátaim és a saját gyógyulásom között, és azon gondolkodtam, hogyan lehetne ezt a tehetetlenül fekvő kisfiú vagy mások szolgálatába állítani.

Mindig is az érdekelt, hogy saját magam mit tehetek az adott ügy (hivatali ügyintézés, lakásfelújítás) , jelen esetben a saját gyógyulásom tekintetében.

Azt gondolom, hogy a bioinformatikai / genetikai kutatások-gyógymódok nagyon hasznosak, viszont emellett azt látom, hogy az embernek is van teendője / feladata.

A modellem nem helyettesíti, hanem kiegészíti a jelenlegi orvosi kezeléseket.

Elsődleges célom: 10 önkéntes beteggel kipróbálni az elméletemet egy 60 napos időszak alatt. Első körben
-hasnyálmirigy rákbetegekkel szeretnék dolgozni (náluk 95%-os a halálozási arány fél éven belül) vagy
-izomsorvadásos betegekkel, akik már mozgásképtelenek.

Ha náluk működik a Mátrixmodell, akkor máshol is fog!